Om os

Siden februar 2012 har vi fungeret som uafhængig naturgasleverandør med et mål om at udnytte den fri konkurrence i gasmarkedet. Vi vil være et konkurrencedygtigt alternativ på det danske naturgasmarked. Vores målsætning er at holder driftsudgifterne nede med henblik på at kunne tilbyde dig billig naturgas med gaspriser, som er blandt de billigste på markedet. Vi har ingen oprettelsesgebyrer og går op i åben, ærlig og troværdig kommunikation – det skal nemlig være let og ligetil at være kunde.

Med afsæt i god kundeservice, stærke partnerskaber og dygtige medarbejdere forsyner vi som energivirksomhed Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter – herunder også naturgas.

På tværs af vores forretning servicerer vi en lang række forskellige kundegrupper – både erhverv, landbrug, offentlige institutioner og ikke mindst en masse private forbrugere.

Vi har hovedkontor i Nærum nord for København, hvor vi beskæftiger ca. 175 dygtige medarbejdere og derudover også salgsrepræsentanter fordelt ud over hele landet.


Gode partnerskaber og samarbejdspartnere

Vi prioriterer stærke partnerskaber og samarbejder blandt andet med både Ældresagen og Forbrugsforeningen, hvor mange medlemmer allerede med fordel køber deres naturgas hos os.

Stærke og solide ejere

Vi er ejet af to store europæiske virksomheder DCC plc 60% og DLG a.m.b.a. 40%.

En bred energi-pallette og et stort netværk af tankstationer

Sideløbende med naturgas og service af gasfyr forhandler vi en lang række kvalitetsprodukter fra både Shell og Gulf og driver også hele netværket af Shell tankstationer i Danmark. Læs mere på dccenergi.dk

 

Nyhedsbrev fra DCC Energi

Få tilbud, gode råd og mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi bruger vores energi på energi

DCC Energi A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR: 32141846

Kundeservice
Telefon: 70 150 150
E-mail: [email protected]

Vi samarbejder med Forbrugs Foreningen
Vi samarbejder med Ældre sagen
Vi samarbejder med FDM